Radio Pioneer MVH-150UI (4X50W) - O1 oryginalne głośniki.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maxisT
    Drive
    • 2014
    • 51

Zamieszczone przez andriu21tg
    http://motormania.com.pl/newsy/swiat/wspolpraca-sie-oplaca-akcja-spoleczna-w-rydze-ustap-miejsca-zobaczysz-cycki-video/
    Kurnia chyba się przeprowadzę :twisted: :diabelski_usmiech

[ Dodano: Wto 02 Lip, 13 21:55 ]
    Moja bryka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...300555#1300555
  • money555
    Ambiente
    • 2012
    • 135

Witam.

Ostatnio zmieniłem radio w mojej O1 na Pioneer MVH-150UI i ustawiłem EQ na mocne basy! Niestety ale o ile tył daje jakoś radę, to z przodu mamy charczenie głośników.

Informacje o radiu:
    Moc max. radia to 4X50W.
    Radio wyposażone jest w czytnik na USB i ma bardzo rozbudowany Equalizer.
    Cena do 200 zł.
    Moim zdaniem radio gra naprawdę bardzo ładnie i bardzo czysto odbiera stacje radiowe! Idealnie nadaje się dla ludzi lubiących mocny i wyrazisty bas....

Pozdrawiam.

W linku poniżej próbka radia...

Radio Pioneer

Funkcje radia.
    Skoda Octavia I 1.8 20V & Seat Toledo 1.8 20V - JAK BRACIA BLIŹNIAKI !!! Pozdrawiam!

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

money555, po I to radio ma max 4x18 W RMS (no moze w porywach do 4x20 W :diabelski_usmiech )
      po 2 - fabryczne glosniki nadaja sie do mierzenia glebokosci kosza na smiecie;
      po 3 - zanim zmierzysz nimi glebokosc kosza na smiecie najpierw przygotuj im srodowisko pracy w drzwiach zgodnie z FAQ i zawartymi pod nim opisami
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• money555
        Ambiente
        • 2012
        • 135

Zamieszczone przez Nexus6
        po I to radio ma max 4x18 W RMS (no moze w porywach do 4x20 W :diabelski_usmiech )
        4X22 -moc wyjściowa (jeżeli o to pytasz), jednak ja bym się tym nie sugerował, bo moje poprzednie radio Blaupunkt miało 4X19, a max. 4X30 i basu w ogóle nie było - a tu mam - aż w nadmiarze!

Zamieszczone przez Nexus6
        po 3 - zanim zmierzysz nimi glebokosc kosza na smiecie najpierw przygotuj im srodowisko pracy w drzwiach zgodnie z FAQ i zawartymi pod nim opisami
        Kiedyś napotkałem się z tym poradnikiem jednak już w tym roku nie będę tego robił, a w radiu zmieniłem ustawienia EQ z SuperBass na Normal i podbiłem tylko basy na 4 czy 5 i teraz jest bas ładny, a głośniki już nie pierdzą... przynajmniej do głośności 18...

Ale same radio... Wyśmienite!!! Polecam wszystkim!

[ Dodano: Pon 15 Paź, 12 20:37 ]
        Nowy filmik - pokaz funkcji i ustawień EQ w radiu... Zwróćcie uwagę jak czysto odbiera stacje mimo, że auto stało w garażu na obrzeżach miasta!

Przegląd funkcji radia.
        Skoda Octavia I 1.8 20V & Seat Toledo 1.8 20V - JAK BRACIA BLIŹNIAKI !!! Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...